Reiki

Wat kan Reiki voor je betekenen?

Reiki kan je in balans brengen, het lichaam in beweging zetten tot genezing, je mindset positief beïnvloeden, rust en ontspanning bieden, je bewustzijn vergroten, in contact komen met voelen en je zelfhelend vermogen activeren.

“Een cadeau voor jezelf!”

De letterlijke betekenis van het Japanse woord Reiki is ‘universele energie’. Rei betekend ‘universeel’ en ‘Ki’ staat voor energie. Het is een methode op het gebied van werken met energie. Het gaat hierbij om energie opnemen uit het energieveld en dit te gebruiken voor jezelf en de ander.

Reiki ondersteunt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Door op fysiek vlak ondersteunend en herstellend te zijn aan het immuunsysteem waardoor de gezondheid verbeterd kan worden. Daarnaast zorgt energie op geestelijk vlak voor innerlijke kracht waardoor je beter in je vel komt te zitten.

Mincare-4all maakt gebruik van de Reiki-methode van Dr. Mikao Usui. De vijf principes worden hierin meegenomen als richting tot bewustwording.

  • Ik ben vandaag niet boos of geërgerd.
  • Ik maak me geen zorgen vandaag.
  • Ik ben dankbaar voor alles wat op mijn pad komt.
  • Ik werk vandaag met toewijding.
  • Ik ben vandaag vriendelijk tegen iedereen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een sessie liggen cliënten gekleed op een tafel. Er wordt gekeken welke gedeeltes van het lichaam (meer) energie nodig hebben om de levensenergie te laten stromen. Vervolgens zal door middel van handoplegging op verschillende plaatsen van het lichaam de energie tot stromen gebracht worden. Er zal gewerkt worden met drie symbolen om Reiki energie op te roepen voor de sessie.

Reiki symbolen

                

Het werkt als een zachte stroom van liefdevolle energie om het natuurlijke vermogen van het lichaam te activeren om zichzelf in balans te brengen. De uitwerking zal bij elk individu anders zijn.

Neem contact op voor informatie of een sessie.