Mindcare-4all

Posted on

Mindcare-4all is een praktijk waarin het welbevinden van ieder individu centraal staat. In ons leven maken we de hele dag door van alles mee. Dit zijn prettige of minder prettige ervaringen. Deze herinneringen en ervaringen nemen we bewust en / of onbewust in onze rugzak mee en maken ons wie we zijn. We ervaren deze rugzak allemaal op een andere manier. Door deze rugzak regelmatig te legen en bewust bezig te zijn met je eigen gedrag, emoties, gedachten en gevoelens werk je preventief of oplossingsgericht aan je eigen welbevinden. Door bewust te worden van je eigen zichtbare of onzichtbare processen ga je jezelf steeds beter kennen en ga je gerichter te werk om je welbevinden te vergroten. Je zult succesvoller zijn en meer sturing kunnen geven aan je eigen leven.

Hoe zou het voor je zijn om meer inzichten te krijgen in je eigen leven of issues waar je last van hebt op te lossen? Jij bent de regisseur van je eigen leven. Meestal heb je zelf een oplossing en voer je deze uit. Soms heb je iemand nodig die je inzichten geeft, je aan het denken zet, je een luisterend oor biedt, samen met jou naar oplossingen zoekt of die je een spiegelt voor houdt. Deze aspecten heeft Mindcare-4all in huis.

Bij Mindcare-4all kun je terecht voor persoonlijke ontwikkeling door middel van NEI (individueel), NLP (individueel en / of groepsverband), lezingen en workshops.

Bekijk de site voor meer informatie en / of voel je vrij om contact op te nemen voor verdere uitleg of om een afspraak te maken.

 

Sharing is caring!

One thought on “Mindcare-4all

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *